Bio jablčný ocot zo slovenských sadov, 350ml

Kód: 516
Novinka
Neohodnotené
€4,90 €4,12 bez DPH
Skladom (5 ks)

Bio jablčný ocot (6%) nefiltrovaný, nepasterizovaný – vyrobený zo slovenských jabĺk dopestovaných bez použitia pesticídov a iných chemických látok.

Podporuje tvorbu žalúdočných štiav a enzýmov. Užívanie jablčného octu je vhodné pre podporu trávenia aj ako prevencia. Jablčný ocot odporúčame aj ako doplnok k mastichovej kúre.

Detailné informácie

Expresné doručenie
po celej SR a ČR
Osobný odber
v Považskej Bystrici
Slovenské a České výrobky
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
Používame GoPay ako platobnú bránu pre online platby

Podrobný popis

Komu Bio Jablčný ocot pomôže?

Jablčný ocot je určený na vnútorné, aj vonkajšie použitie. Najčastejšie sa užíva pre podporu zdravia v nasledovných oblastiach:

  • podpora trávenia – enzýmy obsiahnuté v jablčnom octe stimulujú tvorbu žalúdočných štiav, utišujú zápaly tráviaceho traktu, obnovujú črevnú mikroflóru a upravujú kvalitu stolice
  • jablčný ocot na chudnutie – vďaka priaznivému pôsobeniu jablčného octu na trávenie, zlepšenie metabolizmu a úpravu stolice sa odporúča užívanie jablčného octu aj tým, ktorí chcú schudnúť
  • posilňuje účinky chioskej mastichy – pre maximalizovanie účinkov chioskej mastichy je potrebná kvalitná tvorba žalúdočných štiav, ktorú jablčný ocot zabezpečuje
  • znižovanie hladiny cukru v krvi a zvýšeného cholesterolu – jablčný ocot obsahuje kyselinu octovú, ktorá odbúrava podkožný tuk a uvoľňuje cholesterol z ciev. Tiež zlepšuje senzitivitu tela na inzulín, je preto vhodný aj pre diabetikov, ako podporná liečba cukrovky
  • odvodnenie a prečistenie močových ciest – kyselina octová taktiež prečisťuje močové cesty a obličky, čím urýchľuje vylučovanie nadbytočnej vody z tela a eliminuje zápaly v močových cestách
  • posilnenie imunity – množstvo enzýmov, vitamínov a minerálov obsiahnutých v jablčnom octe priaznivo vplýva na celkový stav zdravia a obranyschopnosti organizmu
  • jablčný ocot na kĺby – pre ľudí, ktorí trpia reumami je jablčný ocot vhodný na odstránenie bolesti kĺbov. Vtedy sa môže jablkový ocot užívať vnútorne (piť rozmiešaný vo vode), alebo na vonkajšie použitie (obklady na kĺby, ktoré bolia)

Ako to funguje?

Jablčný ocot je produkt, ktorý vzniká fermentáciou jabĺk. Tento nápoj je známy už viac než 400 rokov vďaka svojim unikátnym vlastnostiam. Riadenou fermentáciou jabĺk si jablkový ocot uchováva množstvo enzýmov, vitamínov a minerálov prospešných pre zdravie. Kvôli uchovaniu všetkých potrebných látok je vhodné, aby ocot nebol pasterizovaný ani filtrovaný. Do našej ponuky sme vybrali kvalitný slovenský bio jablčný ocot.

Jablčný ocot s maximom účinných látok je charakteristický jemnou usadeninou na spodku flaše.

Ponúkame vám nefiltrovaný jablčný ocot v špičkovej bio kvalite bez pasterizácie a úpravy chemickými a konzervačnými látkami. Obsahuje maximum účinných látok – enzýmov, vitamínov a minerálov prospešných pre zdravie organizmu. Tento jablčný ocot je vyrobený z jabĺk domácej produkcie, pričom už pri pestovaní samotných jabĺk neboli použité žiadne pesticídy a iné prípravky urýchľujúce rast jabĺk.

Ocot je vyrobený z jabĺk pestovaných známym kvalitným slovenským pestovateľom v Sade Lívia.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,56 kg
Obsah balenia

1 bio jablčný ocot – 350 ml, koncentrácia 6%

Objem

350 ml

Koncentrácia

6 %

Oblasť pôsobenia

Tráviaci trakt

Ochorenie

Bolesti žalúdka, Pálenie záhy, Žalúdočné vredy

Výrobca

SadLivia, Kolíňany (SR)

Distribútor

APOTHECARY, s.r.o. (SR)

Krajina pôvodu

Slovensko

 

Popis dávkovania produktu

Jablčný ocot užívajte v pomere 1 až 2 čajové lyžičky octu do 2dcl pohára s vodou (rozmiešať) 2x denne. Užívajte pred jedlom, najlepšie aj spolu s mastichou. Jablčný ocot sa odporúča užívať dlhodobo.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Tento web používa iba technicky nevyhnutné súbory cookies. Viac informácií.